Trädfällning

Lasses Kranbil har under 20 års tid arbetat med säker och kostnadseffektiv trädfällning i trädgårdar, kyrkogårdar och på ställen där manuell huggning innebär för stor risk för människor, byggnader eller andra objekt man gärna skyddar från ”riskträd”. I dagsläget har vi två lastbilar med högsta miljöklassificering som endast arbetar med trädfällning. Under hösten kommer vi även att lansera en ny bandgående kran utrustad med såg samt personkorg som har möjlighet att komma in på ställen där endast 165cm bredd behövs.

Att fälla träd med kranbil inklusive bortforsling vågar vi nog påstå är det absolut mest prisvärda alternativet till nedtagning av träd som står nära bebyggelse eller träd som är döda och riskerar att skada människor och fastigheter.

PRISEXEMPEL

Björk 17 m hög och 40 cm vid roten i Eksjö nedtagen och bortforslad utan stubbfräsning. 3.500:- + moms = 4.375:-.
Har du rätt till RUT-avdrag blir kostnaden 3.400:- inkl. moms.
Vid större jobb ger vi en prisindikation kostnadsfritt.

Inom vilket geografiskt område jobbar ni?

Vi arbetar i huvudsak inom en 10-mils radie runt Eksjö, vilket är vår utgångspunkt. Vi verkar i orter som Jönköping, Habo, Taberg, Nässjö, Vetlanda, Tranås, Aneby, Boxholm med flera. Trädprojekt som ligger längre bort är inte ovanliga för oss men kan kräva lite mer planering.

 

Bortforsling – kostnad?

  • Ingår i priset vid 10 mils radie.
  • Bandkran när det är svårt att komma åt – NYHET
  • Fri offerering
  • RUT – Med fördel nyttjas RUT-avdraget när vi fäller träd, vill du veta mer fråga oss gärna.

 

Omdömen

Supernöjd med jobbet som Lasses kranbilar gjorde hos oss! Vips så var 10 träd borta och vi fick mer ljus och rymd på tomten. Som Erik, 10 år, konstaterade: Ni är ju bättre än Joe Labero!!

Elin

Hjärtligt och stort tack för snabb och proffsig ”operation” av våra träd här i Solberga den 13/9. Dessutom mycket trevligt bemötande. Har varmt rekommenderat er till flera här i samhället. Ha det så bra!

Inger

Hej. Vågar ju inte vara för positiv då det riskerar öka på fakturan….. Men jag/vi är mycket nöjda och kranföraren var mycket sympatisk.

Hans

Hej! Så himla nöjda med ert jobb med vår björk! Tack!

Robert

Hej! Tänk om alla arbetsgivare fattade hur mycket ”good will” de får om deras anställda är trevliga och hälsar, det gjorde din kille. Det gick fint och jag tycker det är värt pengarna. Du har fått alla uppgifter, om du saknar något så hör av dig.

Eva

Supernöjda med jobbet! Duktig och trevlig personal! Kan verkligen rekommenderas!!!

Barbro & Leif

Kontakta oss

Vill du veta mer eller få ett kostnadsförslag är du välkommen att kontakta oss här.